Veckobrev vecka 41

Hej!

Jag tänkte ta tillfället i akt att tipsa om Göteborgs seriefestival som arrangeras av Seriefrämjandet. Festivalen pågår en hel vecka, under höstlovet, vecka 44.

Serieklassen i Skarpnäck har bestämt sig för att ändå åka dit, trots att det är lov. Vi ska göra en klassresa dit på lördagen (den 2:a november), så om någon av er åker dit den dagen så ses vi säkert där.

Göteborgs seriefestival <-- Länk!


"Göteborg seriefestival är Seriefrämjandets nya festival för tecknade serier i Göteborg. Festivalen bjuder på utställningar, scenprogram och workshops för barn och vuxna, med särskilt fokus på unga.
Festivalen kommer att ske under höstlovet v44 (28 okt-3 nov) med kringarrangemang under veckan på Stadsbiblioteket, Frölunda kulturhus, Science Fiction-bokhandeln, Ungdomssatsningen Fängelset och Göteborgs bildverkstad.
Under lördagen den 2 nov kl 10-18 har vi en endagsfestival på Kvartersscenen 2 lång, där SeF står som arrangör. Vi gör ett scenprogram med inbjudna gäster, ett begränsat antal säljbord för förlag och fanzinister och för att avrunda dagen blir det en efterfest i samma lokal kl 19-23."
Gäster som kommer dit är:
Johan Wanloo, Malin Granroth, duon Karl Jonsson + Sara Bergmark Elfgren, Öyvind Sagåsen - dessa står som huvudakter, och dessutom kommer dessa gäster:
Henrik Jonsson, Kristina Öman, Maria Fröhlich, Joakim Lindengren, Per Myrhill, Mikael Sol, Elias Ericson, Fredrik Strömberg, My Bergström, Stef Gaines, Thomas Storn, Olle Dahllöf, Daniel Lehto, Ellen Macke Ahlström, Yvette Gustafsson, Lisa Medin, Dotterbolaget, Henri Gylander + Serieateljén och Tusen serier.
Festivalprogram finns att ladda ner på hemsidan. Platsen för Kvartersscenen 2 lång är Andra Långgatan 30 och det är gratis inträde. Hoppas vi ses!
För övrigt, stor pepp till er och era serieprojekt som växer och frodas, är glad att få ta del av det.
💥/Ida

Kommentarer

  1. Ååå lät jättekul!
    Jag har tyvärr andra planer då, men ni får ha det så roligt ändå! :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar