Simon v.41

Manuset till första kapitlet är i ett läsbart tillstånd. Länk här. Om ni har några synpunkter, skriv gärna de här.

Den här veckan har vart väldigt jobbig för mig. Jag behöver ta ett par dagar att återhämta mig från de bakslag som har hänt samt prata med folk som kan hjälpa mig. Jag är inte bekväm med att prata om de med er just nu. Jag hoppas komma tillbaka till nästa vecka.


Kommentarer

  1. Snyggt jobbat trots bakslag. Lättläst manus - det flyter på bra. Får lite filmkänsla av det, blir kul att se thumbs och bilder sen! Får tydlig bild av de olika karaktärerna och de olika cirklarna.

    SvaraRadera
  2. Tyckte manuset ser bra ut, enkel röd tråd som är lätt att förstå och dialogen funkade väl, känns naturlig och verklihetstrogen, bra jobbat! måste ha tagit sin tid. Ser fram emot att se allt i serieform nån gång! Krya på dig kompis, hoppas allt känns lite bättre snart :)

    SvaraRadera
  3. Bra jobbat trots bakslag, ta hand om dig och hoppas saker vänder till det bättre snart.
    Som jag nämnde i basgruppsmötet tycker jag det är intressant att se din process med att du gör thumbs först och manus efter det - det ger en annan precision på dialog än vad jag själv har :) Har inget att anmärka på direkt, ska bli kul att se teckningar och dialog på papper sen :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar