David v.41

Hej! 

Har i veckan tagit en paus från förra veckans projekt för att jobba på en annan serie som handlar om två fladdermöss som spelar kort tills den ena fladdermusen påpekar att även fast de är fladdermöss så  behöver de inte spela upp och ner.
Har hittills gjort en skiss men vetne riktigt vilket stil jag vill ha på linjerna. Föredrar ni tjocka eller tunna linjer?
 





Kommentarer

  1. Hej, vilken rolig idé med de två fladdermössen! De är väldigt gulliga, men också väldigt lika varandra. Om du ska färglägga sen så kan de ju ha lite olika färgnyanser så att det blir lite skillnad på karaktärerna. Bara ett förslag.

    När det gäller linjerna kan jag inte välja mellan tjocka eller tunna. Tycker det blir väldigt snyggt och dynamiskt att blanda. Oftast gör jag extra tjocka konturlinjer runt karaktärerna och lite tunnare linjer till detaljerna. Gillar också när linjer smalnar av, den effekten brukar jag få när jag använder stålstift, men det går nog också att få till digitalt.

    SvaraRadera
  2. Håller med Mathilda. Jag skulle göra tjockare konturer och smalare linjer som detaljer.

    De är väldigt söta fladdermöss förresten. Ett förslag från mig är om de istället ska vara i en grotta istället för en trädgren, eftersom det är en vanligare miljö för fladdermöss.

    SvaraRadera
  3. Hej, söt idé! Håller med föregående talare, det är nice med lite dynamik i linjerna, tjocka outlines och tunna detaljer. Tror dock tunna linjer skulle se nice ut med den stilen :)

    SvaraRadera
  4. Kul idé, ser fram emot dialogen! Vet inte vad jag tror om tjocka eller tunna linjer, men även om det här är en skiss tycker jag det var fint och flödigt med flera linjer.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar