Cajsa v. 42 och 43

Tjena!

Jag ville teckna klart hela "scenen" innan jag postade den. Därav blev det inget förra veckan. Men här kommer en ganska lång sekvens istället. Resten av veckan planerar jag strukturera upp manuset lite mer.

Hoppas ni har en bra tecknarvecka!🌼🦄🥂










Kommentarer

  1. Riktigt riktigt bra! "Ibland frågar jag mig verkligen varför vi ens är tillsammans" Klassisk mening som även jag fick höra en hel del. Och just att det blev konflikter över så konstiga saker. Du är så duktig Cajsa!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tusen tack Jennifer!
      Vad glad jag blir när du skriver så🌼
      Tycker det är ett spännande fenomen att att knepiga killar en träffar ofta jobbar precis efter samma mall. Det är så lätt att känna igen sig i andras berättelser. Jag känner igen mig i dina.

      Radera
  2. Så fint! Jeg er vild med at følge med! Får man at vide, hvordan de møder hinanden, eller hvordan det var i starten af forholdet? :-) Det kunne være spændende. Jeg er vild med din tegnestil, den er simpel og kreativ, og så kommer deres dialog og reaktioner til at stå forrest, og det er det vigtigste. Så fint.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tusen tack! Det blir jag glad av att läsa. Jag tänker visa början av deras förhållande men kanske inte hur de träffades. Jag har tänkt att hon ska få entusiastiskt berätta för sina vänner om deras första möte så att läsaren ser hur lycklig hon är😍

      Radera
  3. Åh så bra! Jag säger det igen - Du är så himla bra på att få fram känsla i det du ritar. Riktigt obehaglig snubbe. Jag gillar också att du har ritat i svartvitt. Och detaljerna i pyjamasen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket Linda! Vad kul att du gillar sidorna. Jag tyckte det var kul att rita pyjamasen också:) Ser nu att jag glömt mönstret på sista bilden. Det ska Jag fixa.

      Radera

Skicka en kommentar